• Turizm Dünyasında Yeni Kavramlar
• Turizm Ürünü Olarak Gastronomi
• Gastronomik Turizmi Anlamak
• Gastronomik Kültür
• Gastronomik Turizm Ve Modern Gastronomi
• Gastronomik Turizm: Kırsal Bölgeler Ve Gıda Üretiminin Önemi
• Gastronomi Turistinin Motivasyonu
• Gastronomik Seyahat Deneyimi
• Gastronomik Turizm Pazarlamasını Anlamak
• Gastronomik Turizmin
• Hizmet Boyutu
• Gastronomik Turizm Pazarlama Karmasının Oluşturulması
• Gastronomik Turizmin Ürün Boyutu
• Gastronomik Turizmin Yer Boyutu: Destinasyon Ve Pazarlaması
• Gastronomik Turizmin Tutundurma Boyutu
• Gastronomik Turizmin Katılımcılar Boyutu
• Gastronomik Turizmde Rekabet Gücü Oluşturmak
| Basım Yılı | 2020 |
| Baskı Sayısı | 1 |
| Cilt Tipi | Ciltsiz |
| Kağıt Tipi | 1. Hamur |
| Sayfa Sayısı | 458 |
| Yazar | Engin Koban |






















